ads by nuffnang

Jom Join Them


Note for Visitor.

Welcome to my page! Thank Q for followed my blog. I will visit your blog after you left your link in comment form or via mister linky. Please klik the ads also (^_^). Feel free? Do visit my blog again. I will try to included a tips and info as much as i could. I'm sorry if any of my entry are mostly about my life, my story. Hope readers were enjoy reading my entry in my blog. Thank Q so much for being here!

Tuesday, April 17, 2012

Walau Sikit Tak Mengapa

Assalamualaikum & Hye

Hari ni jenguk-jenguk kat Nuffnang...
Hurmm..
Tak ada lah peningkatan sangat..
Visitor pun bukan puluh-puluh or ratus-ratus pada satu-satu masa..
Dan..
Follower pun bukan beribu-ribu lemon
macam blogger-blogger lain yang famous amos tu...

Redha je la kan..
Disamping usahakan apa yang patut..
Paling penting cari & kongsi ilmu dengan blogger / pembaca lain.
Tu lebih bermakna daripada 
ada follower beribu-ribu lemon tapi datang baca sekali 
sekala & tak ada ilmu yang boleh dikongsi & diamalkan
dalam kehidupan harian.

Walau pun sikit tapi saya nak ucapkan
JUTAAN terima kasih 
kat tetamu-tetamu maya yang datang menjengah 
blog Hana ni.
Walaupun kebanyakkannya lebih banyak bercerita tentang 
kehidupan sendiri,
tapi Hana tetap cuba mencari ilmu untul dikongsikan bersama
pembaca lain.


Sekadar hiasan...

hurm...banyak yang search pasal tasya shila..
ada jugak yang cari pasal formula kira ubat yea...


banyak ni je yang ada..tapi alhamdulillah la..


yang ni memang sangat mengujakan..
thank Q sudi jengah blog ni.


Bab pendapatan...Malu la nak tunjuk..Ada berapa belas ringgit je tak berganjak...
Huhuhu....

2 comments:

  1. hehe same la kite..tak byk org lawan pun tape kan..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. pastikan ada ilmu utk dikongsi bersama. :)

      Delete

Assalamualaikum...Sebarang komen, pendapat, nasihat yang membangun amat digalakkan. Elakkan meninggalkan komen dengan bahasa yang kesat..thank Q (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...