ads by nuffnang

Jom Join Them


Note for Visitor.

Welcome to my page! Thank Q for followed my blog. I will visit your blog after you left your link in comment form or via mister linky. Please klik the ads also (^_^). Feel free? Do visit my blog again. I will try to included a tips and info as much as i could. I'm sorry if any of my entry are mostly about my life, my story. Hope readers were enjoy reading my entry in my blog. Thank Q so much for being here!

Thursday, April 19, 2012

Formula Pengiraan Ubat (Adult)

Assalamualaikum & Hye


Disebabkan sering kali Hana tengok ramai jugak yang search tentang formula pengiraan ubat dalam blog ni... So dengan senang hati Hana nak tunjukkan la formula yang dicari-cari.


Harap-harap awak yang cari tu faham la yea apa yang Hana cuba sampaikan ni. Cuba la kaji pict. yang Hana sediakan tu. Kalau tak faham boleh ajukan pertanyaan pada komen yea.


Published with Blogger-droid v2.0.4

5 comments:

  1. Replies
    1. Tang bahagian mane yang tak paham tu? cer gitau.

      Delete
  2. Salam sis...nak tnye...kiranye ampul yang berkuantiti 2ml tu bersamaan dgn 50mg ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkslm..yup cik hidayah..betul tu.

      Delete
    2. wkslm..yup cik hidayah..betul tu.

      Delete

Assalamualaikum...Sebarang komen, pendapat, nasihat yang membangun amat digalakkan. Elakkan meninggalkan komen dengan bahasa yang kesat..thank Q (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...