ads by nuffnang

Jom Join Them


Note for Visitor.

Welcome to my page! Thank Q for followed my blog. I will visit your blog after you left your link in comment form or via mister linky. Please klik the ads also (^_^). Feel free? Do visit my blog again. I will try to included a tips and info as much as i could. I'm sorry if any of my entry are mostly about my life, my story. Hope readers were enjoy reading my entry in my blog. Thank Q so much for being here!

Friday, April 20, 2012

Segmen : Jom Kenali Blog Saya

Assalamualaikum & Hye

Dok blogwalking..Lama dah tak blogwalking ni.
Huhuhu..
Dok ronda-ronda..Nampak la blogger ni buat segmen.
Terasa nak join la pulak..
Dah lama jugak tak join segmen-segmen ni * oke tipu, baru 2,3 hari join segmen..hihihi *

Tak mau berlengah lagi..Jom tengok segmen mende 
yang Hana nak join ni..


Nak join gak ?
Klik je pada Banner ye!

-Hana mula berjinak-jinak dengan dunia blog ni pada 27 oktober 2010-
-Blog ni rasanya ada la dua kali bertukar nama-
*Sebabnya tak ada idea nak letak nama apa untuk blog ni*
-Mulanya dalam blog ni just cerita kehidupan- 
-Lepas lama berblogging, intai-intai blog orang lain baru la start buat entri tentang tips, info, usrah dan lain-lain-

Sesapa pun boleh join..Malas nak tag lah. Nanti orang yang di tag
tak online so deme pun tak tahu lah 
dorang di tag.
Huhuhu..

31 comments:

  1. terima kasih sebab sudi join segmen miss z...jom kenal blog lain

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/senarai-peserta-segmen-jom-kenali-blog.html

    ReplyDelete
  2. dari segmen yang sama..ayu follow sini dear ;-)

    ReplyDelete
  3. singgah dr segmen same... =D

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
  4. sy dtg lagi..hihi...dr segmen yg sama sis:-)

    ReplyDelete
  5. melepak sini.nak kenal empunya blog :D lapang jum ke blog acik ye..

    ReplyDelete
  6. heee, thnx bw blog kite, follow sini :)


    http://cikreenahmad.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. tQ cik reen sudi dtg & folo sini.dtg lg ye..

      Delete
  7. dr segmen sama...salam kenal
    sy dah follow aw :)
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmenjom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal jugak.thank Q sudi folo sini :)

      Delete
  8. dari segmen yg sm..salam perkenalan..done follow..jum terjah n follow blog ifa lau sudi..:))
    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank Q for following me :)
      i will visit u..

      Delete
  9. hye3!! yana datang dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  10. http://pelangibahagia.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html
    sy dr sgmen sme..jom dtg folow me back k ;) salam knal ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank Q sebab sudi folo sini :)

      Delete
    2. nad pon join jugak segmen ni..:)
      http://butiknornadiah.blogspot.com/2012/04/jom-kenali-blog-saya.html

      Bloggers jom #Blogwalking dan join Segmen Miss Nadya :: Dapat Free Iklan 1 Bulan
      http://www.nornadiah.com/2012/04/segmen-miss-nadya-dapat-free-iklan-1.html

      Delete
  11. Lily singgah sini dr segmen Miss Z ^_^

    ReplyDelete
  12. Salam...dari segmen yang sama...
    Jum join segmen ni jugak... Ada hadiah... =)

    http://tamankemboja.blogspot.com/2012/04/segmen-pemberian-menarik-hari-ibu-ada.html

    ReplyDelete
  13. as-salam dan hi,

    datang dari segmen JOM KENALI BLOG SAYA.. jom http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-kenali-blog-saya.html


    syieda,

    ReplyDelete

Assalamualaikum...Sebarang komen, pendapat, nasihat yang membangun amat digalakkan. Elakkan meninggalkan komen dengan bahasa yang kesat..thank Q (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...