ads by nuffnang

Jom Join Them


Note for Visitor.

Welcome to my page! Thank Q for followed my blog. I will visit your blog after you left your link in comment form or via mister linky. Please klik the ads also (^_^). Feel free? Do visit my blog again. I will try to included a tips and info as much as i could. I'm sorry if any of my entry are mostly about my life, my story. Hope readers were enjoy reading my entry in my blog. Thank Q so much for being here!

Thursday, April 21, 2011

What U Give U Get Back-What U Get,U Give Back!

Assalamualaikum & Hye...

Hanna dok memikir kenapa unique visitor kat nuffnang
makin berkurang?

Ada yang kata blog Hanna ni berat,
Banyak widget?
Hanna dah cuba kurangkan...

May be jugak sebab Hanna kurang berblogwalking sekarang ni...
Tu yang blogger lain pun tak datang blog Hanna.

Bukan Hanna tak nak blogwalking...
Tapi line intenet slow sangat la...
Tu yang malas nak blogwalking tu....

Intenet lembab sangat kadang tu...
Nak post new things pun tak boleh....
Tu yang geram tu...

Ni line oke kot...
Nak blogwalking lah....
Jom ah join...
Blogger mana-mana yang tersinggah tu...
Singgah je la kat sini...
Baca entri...Klik nuffnang dengan heartbeat sekali...
(^_^)

2 comments:

Assalamualaikum...Sebarang komen, pendapat, nasihat yang membangun amat digalakkan. Elakkan meninggalkan komen dengan bahasa yang kesat..thank Q (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...