ads by nuffnang

Jom Join Them


Note for Visitor.

Welcome to my page! Thank Q for followed my blog. I will visit your blog after you left your link in comment form or via mister linky. Please klik the ads also (^_^). Feel free? Do visit my blog again. I will try to included a tips and info as much as i could. I'm sorry if any of my entry are mostly about my life, my story. Hope readers were enjoy reading my entry in my blog. Thank Q so much for being here!

Sunday, April 24, 2011

Congratz!!!

Assalamualaikum & Hye...

Hurmm...Mesti ramai yang dah tau kan...
&
Mesti ramai yang kecewa kan bila tau pasal ni?

Oit!!!
Pasal apa???

Ala...Hot story pun tak tau ke...
Hais...Dah tak tau nak wat camne...
Ce cite ce cite....

Haa....Meh nak cite kepada yang tak tau tu...
Kepada yang tau,
Layan je lah...
Kalau tak nak gak pi gerodek entri lain yea..

Ni haa...
Asyraf Muslim a.k.a Ustaz Amirul
yang hensem + smart tu dah bertunang...
Dengan Noor Dayana Lokman

Mesti ramai gugurlz yang nangiskan lepas tau pasal ni...
Huhuhu....
Sape tak admire dia ni...
Mesti ramai punya lah..Sabo la yea...Hehehe...

2 comments:

  1. humm! not bad. moga dey all hepy hingga akhir hayat *mood-frust* hee

    ReplyDelete

Assalamualaikum...Sebarang komen, pendapat, nasihat yang membangun amat digalakkan. Elakkan meninggalkan komen dengan bahasa yang kesat..thank Q (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...