ads by nuffnang

Jom Join Them


Note for Visitor.

Welcome to my page! Thank Q for followed my blog. I will visit your blog after you left your link in comment form or via mister linky. Please klik the ads also (^_^). Feel free? Do visit my blog again. I will try to included a tips and info as much as i could. I'm sorry if any of my entry are mostly about my life, my story. Hope readers were enjoy reading my entry in my blog. Thank Q so much for being here!

Wednesday, April 6, 2011

Pandai Awak Yea....

Assalamualaikum & Hye...

Hye blog...Dah 120 lebih followers awak yea..
*walaupun hanya lebih 123 orang*

Alhamdulillah la tu...
No. bertuah la jugak kiranya tu kan...
1..2...3....

123....Sape follower ke 123 tu...
Pandai amik no. yea awak..
Tak pe tak pe...
Hanna tak kesah...Happy lagi ada...

Congratz for nuraliasyafiqah sebab dapat no.123 :)

Apa yang Hanna harapkan,
Akan bertambahlah followers blog ni dari semasa ke semasa...
Tapi macam biasa lah kan...
Janganlah pulak follow saja tapi tak datang jenguk sekali sekala...
Baca & komen lah on my entries tu...
Suka jugak baca komen you all yang pelbagai tu kan...

Kalau ada sebarang nasihat yang bernas
tu.....
Boleh je kemukannya kat shoutbox ataupun
kat mana-mana entri...

Hanna pun blogger baru lagi...
Banyak lagi yang perlu Hanna belajar...
Baru setahun jagung katakan..
*Hye...Belum pun setahun lagi oke...

So memang banyak benda lagilah yang 
Hanna kena belajar..

Sila beri tunjuk ajar jika sudi berkongsi ilmu... :)

4 comments:

  1. datang jenguk orang sini...

    ReplyDelete
  2. fa10
    -tengs bikoz sudi jenguk org sini :)

    ReplyDelete
  3. tq sbb sudi gegar blog leez. ;)

    ReplyDelete
  4. ArELeEz
    -tengs sb sudi bls kunjungan.. :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...Sebarang komen, pendapat, nasihat yang membangun amat digalakkan. Elakkan meninggalkan komen dengan bahasa yang kesat..thank Q (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...