ads by nuffnang

Jom Join Them


Note for Visitor.

Welcome to my page! Thank Q for followed my blog. I will visit your blog after you left your link in comment form or via mister linky. Please klik the ads also (^_^). Feel free? Do visit my blog again. I will try to included a tips and info as much as i could. I'm sorry if any of my entry are mostly about my life, my story. Hope readers were enjoy reading my entry in my blog. Thank Q so much for being here!

Friday, December 21, 2012

The Muncit Belly

Assalamualaikum & Hye

Sementara menunggu ayam dibakar dalam pemanggang ajaib tu... Meh kita berblog dulu... Hehehe... Sekarang badan Hana dah tak cikeding lagi... Sekarang dah gemok. Alamak! Tak dapat terima kenyataan ni... Baju & seluar yang lama semua dah tak dapat dipakai. Semua dah jadi seksi...

Badan naik tak pe lagi... Asalkan seimbang. Tapi tak mahulah sampai kelihatan debab.. Huhu... Sekarang Hana risaukan perut yang membuncit ni... Kalau buncit ada baby okey la.. Acceptable. Tapi... Buncit dek kerana lemak-lemak degil yang tak diperlukan tu yang tak mahu. Ada la beli slimming suit. Tapi tak tahu lah allergic dengan material kain tu atau kenapa. Sebab bila pakai lama-lama terasa gatal di tempat tertentu. Contoh di paha,perut...

Then risau pulak kalau pakai akan mengganggu proses pernpsenyawaan ovum & sperma. *ketawa malu... ««« sila lempang segera...
Sebab kebanyakkan slimming suit ni ada FIR lah... Dan segala bagai yang seangkatannya yang berfungsi menghilangkan masalah lemak berlebihan tu kan...Now Hana decide tak mahu pakai lagi buat sementara waktu. Nanti dah beranak-pinak baru boleh pakai. Teringin jugak nak pakai Premium Beautiful.. Tapi nantilah dulu kot...

*Betol-betol risau perut buncit*

4 comments:

  1. huhu...perut muncitt itu sexyy...ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala...tapi x suka la bila pakai baju,nampak perut ke depan..huhuu..

      Delete
  2. Replies
    1. hurmm..awk tahu cmner nak apply krim tu?

      Delete

Assalamualaikum...Sebarang komen, pendapat, nasihat yang membangun amat digalakkan. Elakkan meninggalkan komen dengan bahasa yang kesat..thank Q (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...