ads by nuffnang

Jom Join Them


Note for Visitor.

Welcome to my page! Thank Q for followed my blog. I will visit your blog after you left your link in comment form or via mister linky. Please klik the ads also (^_^). Feel free? Do visit my blog again. I will try to included a tips and info as much as i could. I'm sorry if any of my entry are mostly about my life, my story. Hope readers were enjoy reading my entry in my blog. Thank Q so much for being here!

Friday, November 16, 2012

Bosan

Assalamualaikum & Hye


Hurmm...Entah kenapa terasa bosan pulak. 
Macam tak ada apa nak dibuat. 
Buat itu rasa tak kena..
Buat ini pun rasa tak kena. 
Jadi...Nak buat apa ya?

Kejap lagi nak call ke ward tanya diorang roster minggu ni dengan minggu depan..
Semalam katanya belum siap.
Harap-harap sister luluskan permohonan cuti ku..
Tapi bila duduk kat rumah saja memang bosan la kan..
Nak keluar jalan-jalan pun...
Faham-faham sajalah...Tengah-tengah bulan ni kan..
Fulusnya kureng...Huhuhu...

Teringin sangat nak pergi melepak..
Melepak di atas bukit sambil tengok pemandangan
kotaraya KL ni..
Teringin nak merasai hembusan angin pantai yang sejuk..
Macam-macam la yang indah-indah lagi yang nak dirasai..
Tapi...Semuanya sekadar angan-angan...
Tak akan berlaku..

Stress di tempat kerja pun membuatkan mood hilang..
Macam-macam perkara yang tak masuk akal nak dibuatnya...
Sabar sajalah kan..Nama pun kuli...

Apa pun Hana amatlah berharap yang Hana akan jadi antara calon yang berjaya 
dalam interview baru-baru ni...
Hana tahu anda semua yang membaca entri ni semuanya baik hati..
*wink..*
Jadi, mohon anda doakan Hana berjaya ye... (^_^)
Thank Q so much!!!!
Lurve u all!


Err...Ada sesiapa yang tahu tak interview tu bila akan keluar keputusannya?
-temuduga jururawat u29-
Kalau ada yang tahu, please let me know ya..TQ..


2 comments:

  1. hana doakan ye...nama kita sama.hehe jururawat cita2 hana

    ReplyDelete

Assalamualaikum...Sebarang komen, pendapat, nasihat yang membangun amat digalakkan. Elakkan meninggalkan komen dengan bahasa yang kesat..thank Q (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...