ads by nuffnang

Jom Join Them


Note for Visitor.

Welcome to my page! Thank Q for followed my blog. I will visit your blog after you left your link in comment form or via mister linky. Please klik the ads also (^_^). Feel free? Do visit my blog again. I will try to included a tips and info as much as i could. I'm sorry if any of my entry are mostly about my life, my story. Hope readers were enjoy reading my entry in my blog. Thank Q so much for being here!

Tuesday, January 18, 2011

Dah Follow Mereka

Assalamualaikum sume.. :))

Hari ni Hanna berblogwalking..


Kat mana???
Hanna jenguk website Blogger Baru
Ramainyer blogger kat sana..
Diorang pun ada ramai followers..

Hanna dah follow blog-blog 
yang di list kan kat situ..
bestnyer nengok blog diorang..
Happening gitu u...
Huhuhu...

Hanna pun teringin nak create blog 
yang happening macam diorang
punya blog..
Nak juge, nak juge...
Macam diorang....  :))
Huhuhu... 

Nak join contest,
tapi ada yang Hanna tak faham,
Nak buat contest,
Pun sama jugak...
Tak tahu macam mana...



Ada sesapa yang boleh tolong Hanna ke...????

Need help.... :(


4 comments:

  1. buat kontes lagi mudah dari join kontes..tp kena ada modal la..huhuu

    ReplyDelete
  2. slamat brblogging...!
    sme2 kte enjoy :)

    ReplyDelete
  3. tapi cmner nak join contest???

    ReplyDelete
  4. bace je syarat2 org yg anjurkn contest tuuu. hee ~ sng jehhhh :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum...Sebarang komen, pendapat, nasihat yang membangun amat digalakkan. Elakkan meninggalkan komen dengan bahasa yang kesat..thank Q (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...